Bursa'da Trabzon Günleri başladı!

Bursa'da, Trabzon Dernekleri Federasyonu, Bursa Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Ruan Fuarcılık iş birliğiyle Trabzon'un işgalden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları ve "Trabzon Günleri" etkinliği başladı.   Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Me

Bursa'da Trabzon Günleri başladı!
Bursa'da, Trabzon Dernekleri Federasyonu, Bursa Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Ruan Fuarcılık iş birliğiyle Trabzon'un işgalden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları ve "Trabzon Günleri" etkinliği başladı.
 
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan Trabzon Günleri'nin açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Zekeriya Birkan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Balık ile Trabzonlu ve Bursalılar katıldı.
 
21 Şubat pazar günü sona erecek etkinliklerde, Trabzon el sanatları, yöre sanatçılarının el emeği eserleri, yöresel ürünler, giysiler sergilenecek, Trabzon mutfağının yemekleri yapılacak, konserler verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam