Bu defile çok başka

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ile Arka Plan Sanat Galerisi işbirliği ile “LİBAP Hayatı Kirletme-Çevreyi Koru” projesi kapsamında atık malzemeler defilesi izleyenleri büyülediSakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi öğretmen adayları

Bu defile çok başka

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ile Arka Plan Sanat Galerisi işbirliği ile “LİBAP Hayatı Kirletme-Çevreyi Koru” projesi kapsamında atık malzemeler defilesi izleyenleri büyüledi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi öğretmen adayları “Hayatı Kirletme - Çevreyi Koru” adlı projesi kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Lisans Bilimsel Araştırma Projesi (LİBAP) kapsamında gerçekleşen programda atık malzemelerden defile düzenlendi. Arka Plan Sanat Galerisi’nin işbirliği ile düzenlenen etkinlikte çevrenin korunmasının önemine değinildi. Defilede birbirinden ilginç kıyafetler izleyenleri büyüledi. Arka Plan Sanat Galerisi’nden Resim Eğitmeni Fatoş Çelebi etkinlikte yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi. Çelebi, “ Doğaya zararlı ürünler kullanılıyor birçok alanda. Bugün burada bunların yanlış olduğunu, çöplerden neler yapılabileceğini göstermeye çalıştık. Geri dönüşümlü ürünler kullanalım. Herkes doğayı koruma konusunda bir şeyler yapmalı. Sakarya Üniversitesi öğrencilerine de çevre duyarlılığından ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

LİBAP “Hayatı Kirletme” projesini organize eden öğretmen adayları da çevre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öğretmen adaylarını temsilen Tarık Bulut yaptığı açıklamada, “ LİBAP projemiz kapsamında bir dizi etkinlikler düzenledik. Defile de bunlardan biri. Bize katkı sağlayan Arka Plan Sanat Galerisi’nden Fatoş Çelebi, Elif Kendik, Fatma Baba, Selçuk Memiş, Ümran Büşra Gürler ve Ferdi Kırat ile Koordinatör Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Nesrin Akıncı Çötok’a sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Büyük bir sorumluluk örneği gösterdiler. Çevre bilincini bu projelerimizde oluşturmaya çalışıyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam