Bolu F Tipi ceza evine gönderildi

Bolu F Tipi ceza evine gönderildi

Bolu F Tipi ceza evine gönderildi
Yer altı dünyasının ünlü isimi Alaattin Çakıcı’nın avukatı Can Sevinç’den açıklama. Sevinç,  Sayın Alaattin Çakıcı Bolu F tipi ceza infaz kurumuna sevkedilmiş ve yerleşmiş bulunmaktadır. Bu sevkin sebebine gelirsek bilindiği üzere Edirne F tipi kurum müdürü Ali Haydar Ak ile ilgili yaşananlar medyaya yansımıştı. Ali Haydar Ak son iki aydır odasından dışarı adım atmıyordu, x-ray kısmından odasına doğru giden tarafa yeni bir kilit taktırmıştı. Başsavcılığın ve bakanlığın emriyle evine ve adliyeye özel bir güvenlik timiyle gidip gelmekteydi. Alaattin Çakıcı'nın dün kendisi hakkında yayınladığı mektubundan sonra öldürülme korkusuyla bu sevkin gerçekleştirilmesini sağladığını düşünmekteyiz.”dedi.
 
“Sevinç, “Sayın Alaattin Çakıcı dün akşam 8.30 da karayoluyla yola çıkarıldı ki 12 hastalığına rağmen karayolunun mecburi kılınması bile baskıların sürecin bu aşamasında bile devam ettiğini göstermektedir. Sayın Alaattin Çakıcı ücretini kendi ödemek istediği ve doktor raporu aldığı hava yolu tercihini kullanamamış buna izin vermemişlerdir.Vatan haini teröristlerin bile devletin ödenekleriyle hava yoluyla sevkedilirken, Alaattin Çakıcı'ya 12 hastalığına rağmen neden bu reva görülmektedir. Ve bu bir değildir, daha önce İzmir'den Adana'ya olan sevkte de aynısı yapılmıştı. Sayın Alaattin Çakıcı sevkin gerçekleşmesinde yardımları büyük olan, emek veren tüm jandarma teşkilatına teşekkür etmekte ve yolculuğun çok rahat geçtiğini belirtmektedir. Bir de gelmiş olduğumuz Bolu F tipi cezaevinin bizi insanca ve son derece saygılı karşılayan cezaevi personeline teşekkür etmektedir. ”ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam