BNU'dan Özgecan açıklaması: Söz veriyoruz

Mersin'de cinayete kurban giden ve Türkiye gündemine oturan Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ile ilgili Bizim Neslin Uşakları (BNU) grubu açıklamada bulundu.BNU yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;Tarsus'ta insanlık vahşetine kurban giden 20 yaşın

BNU'dan Özgecan açıklaması: Söz veriyoruz

Mersin'de cinayete kurban giden ve Türkiye gündemine oturan Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ile ilgili Bizim Neslin Uşakları (BNU) grubu açıklamada bulundu.

BNU yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Tarsus'ta insanlık vahşetine kurban giden 20 yaşındaki üniversite öğrencisi kızımız, Özgecan Aslan'la hepimizin yürekleri öldü. Allah'tan tüm insanlığa ve acılı ailesine sabırlar diliyoruz.

Kızımız, bacımız, sevgimiz, aşkımız, kadınımız, eşimiz, annemiz, kutsalımız, ÖZGECANIMIZ; sen affet insanlığı...

Sana biz sahip çıkamamış olsak da melekler cennetinde kucaklamıştır seni.
Duyuyoruz ki duyarlı kızlarımız, kadınlarımız yarın yasını tutup siyahlara bürünecekmiş. Biz de BNU kadınları ve erkekleri olarak tüm duyarlı dostlarımızı ve insanlığı aynı kampanyaya katılmaya çağırıyoruz.

Evet, bu yas HEPİMİZİN…

Biz BNU Erkekleri de siyahlara bürüneceğiz yarın ve Biz BNU Kadınları beyaz da bir şal takacağız boyunlarımıza tüm gün…

Ve Tüm kadınlarımızı kızlarımız, kardeşlerimiz, eşlerimiz, aşklarımız  lütfen boyunlarınızdan eksik etmeyin bembeyaz şalınızı yarın. O şal Özgecan'ın giyemediği gelinliğin sembolü olacak. O şal hepimizin kutsalı ve ona dokunan çirkin elleri tüm hayatımız boyunca lanetliyor olacağız. 

Ve BNU olarak bizler kutsalımız olan kadınlarımızın haklarına her zaman sahip çıkacağımıza namusumuz ve şerefimiz üzerine söz veriyoruz.
Sağlam dostluklar üzerine

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam