BJK-TS maçı öncesi sis alarmı

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş ve Trabzonspor Konya'da karşı karşıya gelecek.Dev maç öncesinde Konya'daki yoğun sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal oldu. Bunun sonucunda İstanbul'dan maça gitmek isteyen basın mensupları ve

BJK-TS maçı öncesi sis alarmı

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş ve Trabzonspor Konya'da karşı karşıya gelecek.

Dev maç öncesinde Konya'daki yoğun sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal oldu. Bunun sonucunda İstanbul'dan maça gitmek isteyen basın mensupları ve taraftarlar için mağduriyet durumu oluştu. Gelen bilgilere göre birçok taraftarın seferlerin yeniden açılmaması halinde maça gidemeyeceği belirtildi.

Öte yandan direkt olarak Konya'ya gitme imkanı olmayan bazı taraftarlar ve basın mensupları, Ankara üzerinden maçın oynanacağı stadyuma ulaşmaya çalışacakları öğrenildi.

Konya'da hayatı olumsuz etkileyen yoğun sisin, bu akşam 19.00'da başlayacak Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında da etkisini sürdürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam