Bitlis valisinden VEDAŞ’a tepki

 Bitlis Valisi Orhan Öztük, son günlerde sık sık kesilen elektriklerden dolayı Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye (VEDAŞ) tepki gösterdi. Düzensiz ve habersiz kesilen elektriğin vatandaşla alay eder tarzda olduğunu ifade eden Vali Öztürk, gerekli tedbirleri

Bitlis valisinden VEDAŞ’a tepki
 Bitlis Valisi Orhan Öztük, son günlerde sık sık kesilen elektriklerden dolayı Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye (VEDAŞ) tepki gösterdi. 
Düzensiz ve habersiz kesilen elektriğin vatandaşla alay eder tarzda olduğunu ifade eden Vali Öztürk, gerekli tedbirlerin alınması için uyarılarda bulundu. Bunun üzerine Vali Öztürk VEDAŞ’a bir dilekçe yazarak, “Son zamanlarda ilimizde elektrik kesintilerinin sıkça cereyan ettiği, bunun malum pek çok zarara sebebiyet verdiği günlük hayatı olumsuz etkilediği görülmektedir. Bu kadar sık düzensiz ve habersiz kesintinin arızalardan kaynaklanması mümkün değildir. Vatandaşımızla alay eder tarzda bu ölçüde elektrik kesintilerinin olmaması açısında kuruluşunuzca gereken her türlü tedbiri almanız kamu düzeni açısından da önemlidir. Konuyla ilgili olarak gerekenlerin yapılması, vatandaşın günlük hayatının olumsuz etkilenmemesi için her türlü tedbirin alınması gerekir”ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler