Bir babanın en acı hali

Bursa Küçükbalıklı'daki arazide önceki gün 4 yerinden bıçaklanmış halde cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki Hasan Çotur'un, ağabeyi Gökhan Çotur (24) kardeşini öldürdüğü iddia edildi. Cesedi teşhis için olay yerine getirilen baba Veli Çotur, polislere 'Ağa

Bir babanın en acı hali

Bursa Küçükbalıklı'daki arazide önceki gün 4 yerinden bıçaklanmış halde cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki Hasan Çotur'un, ağabeyi Gökhan Çotur (24) kardeşini öldürdüğü iddia edildi. Cesedi teşhis için olay yerine getirilen baba Veli Çotur, polislere 'Ağabeyi öldürmüştür' deyince polis ağabey Gökhan Çotur'u gözaltına aldı. Katil zanlısı ağabeyin suçunu itiraf ettiği, ancak avukat eşliğinde alınan ifadesinde kardeşini öldürmediğini söylediği öğrenildi. 17 ayrı suçtan sabıkası bulunan ve madde bağımlısı olduğunu öğrenilen zanlı Çotur'un üzerinde ldürdüğü kardeşine ait cep telefonu da bulundu. Bir oğlu mezara bir oğlu da cezaevine giren baba Veli Çotur ise gözyaşlarına boğuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam