Bilimsel Diş Hekimliğinin 107. Yılı Kutlandı

Bilimsel Diş Hekimliğinin 107. yılı Adana'da etkinliklerle kutlandı. Adana Diş Hekimleri Odası yöneticileri, ÇÜ Dişhekimliği Fakültesi'nden akademisyenler ve dişhekimlerinin birlik mesajı verdiği törende Atatürk Anıtı'na çelenk konularak, saygı duruşunda

Bilimsel Diş Hekimliğinin 107. Yılı Kutlandı

Bilimsel Diş Hekimliğinin 107. yılı Adana'da etkinliklerle kutlandı.

Adana Diş Hekimleri Odası yöneticileri, ÇÜ Dişhekimliği Fakültesi'nden akademisyenler ve dişhekimlerinin birlik mesajı verdiği törende Atatürk Anıtı'na çelenk konularak, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Fatih Güler, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de 70 diş hekimliği fakültesi, 130 ağız ve diş sağlığı merkezi, toplamda 27 bine ulaşan diş hekimi olmasına rağmen ülkede ağızda çalışabilme cesaretini kendinde bulan sahte dişçiler olduğunu, bunun da ciddi problemlere neden olduğunu söyleyerek Sağlık Bakanlığı'nın bu problemi bir an önce çözmesini istedi.

Bilimsel Diş Hekimliğinin 107. Yılı Kutlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam