Bilgi ve Eğitim Merkezi öğrencilerini bekliyor

İzmir'in Buca ilçesinde, 600 bin liraya mal olan Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM)'nde çalışmalar tamamlanırken, merkezin yılda yaklaşık bin öğrenciye ücretsiz eğitim vermesi hedefleniyor. Buca Belediyesi, kentte yatırıma aldığı Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM)'

Bilgi ve Eğitim Merkezi öğrencilerini bekliyor

İzmir'in Buca ilçesinde, 600 bin liraya mal olan Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM)'nde çalışmalar tamamlanırken, merkezin yılda yaklaşık bin öğrenciye ücretsiz eğitim vermesi hedefleniyor.

Buca Belediyesi, kentte yatırıma aldığı Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM)'ndeki çalışmaları tamamlayarak açılışa hazır hale getirdi. Öğrencilere ücretsiz eğitim desteği vermek amacıyla hayata geçirilen merkezin yaklaşık olarak 600 bin liraya mal olduğu öğrenildi. Engelli erişimine de uygun olarak 6 kat inşa edilen BEM'in en katında öğrenciler günün her saati kitaplarını okuyabilecek. BEM binası, sadece öğrencilerin değil, yeni meslekler edinmek isteyenlerin vatandaşlarında faydalanacağı bir merkez olacak. Yılda bin öğrencinin eğitim görmesi beklenen merkez, 20 Şubat Cumartesi günü saat 13:00'te düzenlenecek tören ile kapılarını açacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam