Biga Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye Yardımı

Biga Belediyesi, ilçe ve köylerde yaşayan bedensel engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapmaya devam ediyor. Biga kent merkezi dışında köylere de yardım eden Belediye Başkanı İsmail Işık, Köylerdeki ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye yar

Biga Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye Yardımı
Biga Belediyesi, ilçe ve köylerde yaşayan bedensel engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapmaya devam ediyor. 
Biga kent merkezi dışında köylere de yardım eden Belediye Başkanı İsmail Işık, Köylerdeki ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye yardımında bulunuyor.
Yardımlarla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Işık, “Biga Belediyesi olarak bugüne kadar pek çok hizmet verdik. Engellilere olsun dar gelirli ailelere olsun her zaman yardım etmeye hazırız bize düşen görev neyse biz onu yapmaya hazırız. Amacımız her zaman ifade ettiğim gibi hizmettir halkımın mutlu olmasıdır ve bu hep bu şekilde devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam