Beton mikseri devrildi: 2 ölü

Kaza, Ataşehir Fındıklı Dağyolu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, freni patlayan 34 EN 2305 plakalı beton mikseri 7 araca çarparak takla attı. Takla atan beton mikseri daha sonra devrildi. Beton mikserinde bulunan 2 şahıs araçta sıkıştı.

Beton mikseri devrildi: 2 ölü

Kaza, Ataşehir Fındıklı Dağyolu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, freni patlayan 34 EN 2305 plakalı beton mikseri 7 araca çarparak takla attı. Takla atan beton mikseri daha sonra devrildi. Beton mikserinde bulunan 2 şahıs araçta sıkıştı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri beton mikserinde sıkışan 2 kişiyi çıkarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan 2 kişinin feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybedenlerden birinin isminin İsa Öztürk olduğu belirtildi.

Kazaya karışan bazı araçların ise adeta hurdaya döndüğü görüldü. Araçlardan biri ise çevrede bulunan bir nalbur dükkanına girdi. Şans eseri dükkanda bulunan vatandaşlar kazayı yara almadan atlattı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler