Beşköy'den Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Valisi A. Celil Öz,  Beşköy Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Suiçmez ve bereberindeki dernek temsilcilerini kabul etti.   Kabulde Köprübaşı'nın Beşköy'ün her yönüyle kalkınması için Beşköy Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin çalışmalar y

Beşköy'den Vali Öz'e ziyaret
Trabzon Valisi A. Celil Öz,  Beşköy Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Suiçmez ve bereberindeki dernek temsilcilerini kabul etti.
 
Kabulde Köprübaşı'nın Beşköy'ün her yönüyle kalkınması için Beşköy Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin çalışmalar yürüttüğünü belirten Vali Öz "Beşköy Mahallemizde hem devletimiz hem iş adamlarımız  hem de derneğimiz bölgenin kalkınması, gelişmesi için çalışıyor. Bunun en güzel örneği mahallede yapılacak olan okuldur. Bu okul yapımı için derneğimizin yöneticilerini, devletimiz ve oradaki yatırımcılarla olan işbirliğinden dolayı kutluyorum. Yardımseverler sayesinde yapılacak olan okul sayesinde mahallenin eğitim alt yapısında önemli bir sorun halledilmiş olacaktır" dedi.
 
Beşköy Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Suiçmez de 12 derslikli bir okul yapılması için inşaat  alanın  açıldığını ve yatırımcılarla görüşmeler yaptıklarını belirtti.
 
img_6512.jpg
 
img_6516.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam