Belgeselde gördüğünü uygulamaya kalkınca...

Zonguldak’ta bir kişi, arı kovanının önüne gelen böceğin arılar tarafından nasıl öldürüleceğini videoya çekmek isterken, onlarca arının saldırısına uğradı. Arıların saldırı anı, ölümden dönen adamın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.Zonguldak’

Belgeselde gördüğünü uygulamaya kalkınca...

Zonguldak’ta bir kişi, arı kovanının önüne gelen böceğin arılar tarafından nasıl öldürüleceğini videoya çekmek isterken, onlarca arının saldırısına uğradı. Arıların saldırı anı, ölümden dönen adamın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Zonguldak’ın Taşbaca Mahallesi’nde 44 yaşındaki İbrahim Yıldız, arı kovanının önünde duran böceği görünce daha önce izlemiş olduğu bir belgeselde gördüğü olayın gerçekten yaşanıp yaşanmayacağını merak etti. Yabani arıların kendisine tehdit oluşturan düşmanlarını, etrafını sardıktan sonra yüksek ısı yayarak öldürülmesi ile ilgili bir belgesel izleyen Yıldız, bu olayın gerçekten olup olmayacağını merak ederek cep telefonu ile video çekmeye başladı. Ancak o sırada arılar böceği değil de kendisini düşman olarak algılayınca, onlarca arının saldırısına uğradı.

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Arıların saldırısı sonrası çeşitli yerlerinden sokulan İbrahim Yıldız, yaşadığı olayı anlattı. Yıldız, “Daha önce bir belgeselde arıların, kendisinden daha büyük yabani arıları yüksek ısı kullanarak öldürülmesi ile alakalı bir belgesel izlemiştim. Bakalım bu böceği de nasıl öldürecekler diye merak ettim. Hemen kameraya çekmeye başladım. Artık ne olduysa düşman olarak böceği değil de beni gördüler ve arılar bana saldırdı. Birkaç arı iğnesiyle bu olaydan kurtuldum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler