Belediyeden ‘Çöp’ Uyarısı - Sinop haber

Sinop Belediyesi, çevre temizliği konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu. Sinop Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tersane mevkisi Ortayol Sokak'ta bulunan ve çöplüğe dönen arsayı temizledi. Konuyla ilgili Sinop Belediyesi'nden yapılan yazılı aç

Belediyeden ‘Çöp’ Uyarısı - Sinop haber

Sinop Belediyesi, çevre temizliği konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Sinop Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tersane mevkisi Ortayol Sokak'ta bulunan ve çöplüğe dönen arsayı temizledi. Konuyla ilgili Sinop Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Mevcut arsayı çöplüğe çeviren vatandaşlarımızı kınıyoruz. Temizlenmiş arsaya bundan sonra çöp atılmamasını atanları görenlerin 188 veya 153 nolu telefonlardan belediyemize bildirmesini bir vatandaşlık görevi olarak bekliyoruz. Temiz çevre kentte yaşayan tüm vatandaşlarımızın duyarlılığı ile gerçekleşecektir. Kentimizdeki temizlik konusunda bizlere vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarız" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam