Bebek vahşeti bakın nasıl çözüldü?

Eskişehir'de 25 Nisan günü 3 genç, boş arazide poşet içerisinde bir bebek cesedi buldu. Kadın eteğine ve paspasa sarılmış haldeki erkek bebeğe ait ceset Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı Yapılan incelemede bebeğin boğazından 2

Bebek vahşeti bakın nasıl çözüldü?
Eskişehir'de 25 Nisan günü 3 genç, boş arazide poşet içerisinde bir bebek cesedi buldu. Kadın eteğine ve paspasa sarılmış haldeki erkek bebeğe ait ceset Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı
 
Yapılan incelemede bebeğin boğazından 2 olmak üzere vücudunun 8 yerinde kesik izlerine rastlandı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri bebeğin anne ve babasını bulmak için çalışma başlattı.
 
Ekipler, bebeğin sarıldığı bir kıyafet üzerindeki kana bulanmış etiketten yola çıkarak, araştırmalarını derinleştirdi. İstanbul'da bulunan kıyafet firmasıyla iletişime geçen ekipler, kıyafetin satıldığı işletmeyi bularak müşterileri araştırdı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin 2 çocukları olan Sibel U. (33) ile eşi Eren U. (32) olduğunu belirledi.
 
İki şüpheli Kırmızıtoprak Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına alındı. Anne Sibel U.'nun ilk ifadesinde suçunu kabul ederek, "Bebeği klozette doğurdum. Kordonunu kendim kestim. Kocamın olayla ilgisi yok. Bebeği kendim attım. Ancak bıçaklamadım" dediği öğrenildi. Çiftin sorgusu sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler