Bebeğini bıçaklayan anneden mektup

İstanbul Kağıthane'de 30 Haziran'da bıçaklanmış halde hastaneya kaldırılan bir yaşındaki bebeğin durumunu şüpheli bulan doktor durumu polise haber verdi. Anne Süleyha K. "Eşim bıçakla saldırdı. Kendimi korumak için yana çekilince bıçak oğluma geldi" dedi.

Bebeğini bıçaklayan anneden mektup
İstanbul Kağıthane'de 30 Haziran'da bıçaklanmış halde hastaneya kaldırılan bir yaşındaki bebeğin durumunu şüpheli bulan doktor durumu polise haber verdi. Anne Süleyha K. "Eşim bıçakla saldırdı. Kendimi korumak için yana çekilince bıçak oğluma geldi" dedi. Baba Hasan K. ise "Bıçaklanmasından haberim yok" diye ifade verdi.
 
Tutuklanan anne, suçunu cezaevinde oğluna yazdığı mektupta itiraf etti. Süleyha K. mektubunda "Canım yavrum bu cahil anneni affet. Seni bu hale getirdiğim için çok pişmanım. İnşallah iyileşirsin. Böyle olmasını asla istemezdim. Vicdan azabından ve senin hasretinden ölüyorum. Beni Affet" ifadelerini kullandı. Savcılık itiraf mektubu üzerine anne hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle ağır ceza mahkemesine dava açtı. sağlık durumu iyi olan bebek ise babasına verildi.
 
Daha önce Süheyla K.'nın bıçaktan kaçmak için yana çekildiği, bıçağın 1 yaşındaki oğlu M.A.'ya isabet ettiği iddia edilmişti. Karnına isabet eden bıçak ile ağır yaralanan çocuğunun bağırsaklarının parçalandığı belirtilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam