Bayramda hava nasıl olacak?

Kurban Bayramında yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu, güney kesimlerinin ise açık ve güneşli geçmesi bekleniyor. Yarın (02.10.2014 Perşembe günü): Yurdumuzun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Orta ve Doğu Kara

Bayramda hava nasıl olacak?
Kurban Bayramında yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu, güney kesimlerinin ise açık ve güneşli geçmesi bekleniyor.
 
Yarın (02.10.2014 Perşembe günü): Yurdumuzun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Kastamonu ve Kırklareli'nin kıyı kesiminin hafif yağmurlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinin sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği, rüzgârın Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.
 
03.10.2014 Cuma(Arefe) günü: 
 
Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesiminin sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Marmara bölgesinin güney ve doğu kesimlerinin kısa süreli ve hafif yağmurlu diğer yerlerin açık ve az bulutlu geçeceği, rüzgârın yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli, Marmara bölgesi ile kuzey Ege kıyılarında kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. 
 
BAYRAMIN 1'NCİ GÜNÜ
 
Cumartesi (Bayramın 1. Günü): Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak yağışlı, Kırklareli, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'nin Karadeniz kıyı kesimi hafif yağmurlu diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği, rüzgarın Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak eseceği bekleniyor.
 
BAYRAMIN 2'NCİ GÜNÜ
Pazar (Bayramın 2. Günü): Yurdun kuzey kesimleri ile zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak yağışlı öteki bölgelerimizin açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
BAYRAMIN 3'NCÜ GÜNÜ 
 
Pazartesi (Bayramın 3. Günü): Yurdumuzun kuzey kesimlerinin çok bulutlu Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin hafif sağanak yağışlı diğer bölgelerimizin az bulutlu ve açık; Bayramın son günü ise 
 
BAYRAMIN 4'ÜNCÜ GÜNÜ 
 
Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler