Bayram harçlığını Afrika’ya gönderdi

Tokat’ta 9 yaşındaki Neşem Derin Gençay, bayram harçlığını Afrika’da susuzluk çeken çocuklara yardım olarak gönderdi.Bursa’da bir kolejin 3. sınıf öğrencisi Neşem Derin Gençay, bayram tatilini geçirmek üzere memleketi Tokat’a geldi. Ramazan Bayramında top

Bayram harçlığını Afrika’ya gönderdi

Tokat’ta 9 yaşındaki Neşem Derin Gençay, bayram harçlığını Afrika’da susuzluk çeken çocuklara yardım olarak gönderdi.

Bursa’da bir kolejin 3. sınıf öğrencisi Neşem Derin Gençay, bayram tatilini geçirmek üzere memleketi Tokat’a geldi. Ramazan Bayramında topladığı harçlıklarından bir kısmını bankaya giderek Cansu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ‘Su Kuyusu’ bağış kampanyası hesabına yatıran Gençay, davranışı ile yaşıtlarına örnek oldu. Amcasının tavsiyesi üzerine Afrika’daki çocukları su içebilsin diye bağış yapmaya karar verdiğini ifade eden Gençay, bayram harçlığının 70 TL’sini yardım hesabına yatırdığını kaydetti.

Baba Fatih Gençay ise kızının davranışının örnek olması ve dikkatleri bu yöne çekmek adına yapılan bağışı anlamlı bulduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler