Bayrak direğine tırmanınca...

Antalya’da, bir akaryakıt istasyonundaki Türk bayrağının asılı bulunduğu direğe tırmanan şahıs paniğe neden oldu.Olay, Eski Sanayi Sitesi Gazi Bulvarı kenarındaki bir akaryakıt istasyonunda saat 16:30’da meydana geldi. İstasyon çalışanları, bayrak direğin

Bayrak direğine tırmanınca...

Antalya’da, bir akaryakıt istasyonundaki Türk bayrağının asılı bulunduğu direğe tırmanan şahıs paniğe neden oldu.

Olay, Eski Sanayi Sitesi Gazi Bulvarı kenarındaki bir akaryakıt istasyonunda saat 16:30’da meydana geldi. İstasyon çalışanları, bayrak direğine bir kişinin çıktığını görünce o yöne doğru koşmaya başladı. Başında ay yıldızlı bandana bulunan şahıs, kendisine doğru koşarak gelenleri görünce atlayarak olay yerinden kaçtı. Bayrak direğinin yarısına kadar çıkan şahıs ara sokaklarda izini kaybettirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis, istasyon ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

SARILMAK İSTEMİŞ

İlk anda Türk bayrağını indirme girişimi olarak anlaşılan olay, paniğe neden olurken, akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen şahsın Türk bayrağına sarılmak istediği belirlendi.

Çevredeki görgü tanığı esnaf, şahsın Türk bayrağına sarıldığını gördüklerini dile getirdi.

Polis, şüpheliyi yakalamak için araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler