Baylikdüzü Mantıya doydu

Kayserililer, Beylikdüzü’ne çıkarma yaptı. Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTKAYDER) işbirliğiyle bu yıl 2.’si Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen “Geleneksel Mantı Festivali” ne Kayserili v

Baylikdüzü Mantıya doydu
Kayserililer, Beylikdüzü’ne çıkarma yaptı. Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTKAYDER) işbirliğiyle bu yıl 2.’si Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen “Geleneksel Mantı Festivali” ne Kayserili vatandaşların yanı sıra ilçe sakinleri de yoğun olarak katılım gösterdi. 1 buçuk ton mantı ikramının yapıldığı en lezzetli festivalde, herkes doyasıya mantı yedi. 
 
Beylikdüzü’nde 1 buçuk ton mantıyla lezzet şöleni yaşandı. Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTKAYDER) işbirliğiyle bu yıl 2.’si düzenlenen “Geleneksel Mantı Festivali” nde mideler bayram etti. Soğuk havaya aldırış etmeden Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen festivale gelen yüzlerce vatandaş, vazgeçilmez lezzet olan mantının tadını doyasıya çıkardı. Festivalin ev sahipliğini yapan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, TÜMKAYDER Başkanı Fatih Doğan ve İSTKAYDER Başkanı Fikret Şahin vatandaşlara mantı ikramı yapmanın yanı sıra yoğurt, sos ve sumak servisi de yaptı. 
 
“Herkes Bizim Hemşehrimiz”
 
Türkiye’nin birçok yöresinden lezzeti ağırlayan Beylikdüzü’nde bu kez Mantı Festivali’nde buluştuklarından bahseden Şatır, “Buraya katılan herkes bizim hemşehrimiz. Sizlerin her türlü sıkıntısı ve işleri için çözüm odaklı yol alacağız. Bu festivali daha da genişletip, büyütmek için çalışacağız. Herkes festivalimize hoş geldi, lezzetli ikramımız Kayseri Mantısı hepinize afiyet olsun” dedi. Dernek başkanları katılan herkese teşekkürlerini ileterek, bu festivallerin daha kitlesel, daha kalabalık, daha coşkulu olacağından, her zaman hemşehrilerle birlikte güzel organizasyonlarda buluşarak ilişkilerin pekiştirileceğinden söz etti.
indir-(1)-003.jpgindir-(2)-001.jpgindir-(3)-001.jpgindir-008.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler