Bayburt merkezli 5 ilde dev operason

Bayburt merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.Bayburt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele kapsamında "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıc

Bayburt merkezli 5 ilde dev operason

Bayburt merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele kapsamında "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 ay teknik takip yapıldı.

Çalışmanın ardından Bayburt merkezli İzmir, Manisa, Tekirdağ ve Bingöl'de eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlıların bulundukları yerlerde yapılan aramada 2 kilo 752 gram toz esrar, 5 gram kubar esrar, 59 uyuşturucu hap, 1,47 gram  uyuşturucu hapa ait toz, 1,61 gram metamfetamin maddesi, kuru sıkıdan bozma silah, 12 fişek, 1 şarjör ile uyuşturucu içiminde kullanılan "kova" olarak  adlandırılan düzenek ele geçirildi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılarla ilgili işlemler sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler