Bayanlar Spor Kulübünde Kongre Kararı

Bünyesinde futbol, basket, voleybol takımlarını barındıran Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde, Aralık ayında kongre yapma kararı alındı. Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, yönetimi güçlendirmek amacıyla Aralık ayında kongre kararı alındığını söy

Bayanlar Spor Kulübünde Kongre Kararı

Bünyesinde futbol, basket, voleybol takımlarını barındıran Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde, Aralık ayında kongre yapma kararı alındı.

Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, yönetimi güçlendirmek amacıyla Aralık ayında kongre kararı alındığını söyledi. Kongrenin 26 Aralık'ta yapılacağını belirten Çelebi, "Geçen süreçte bizimle birlikte olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Sizlerin de katkılarıyla artık daha iyi bir yönetim oluşturmak ve bir üst lige çıkmak için gayret gösteriyoruz. Bizimle beraber yeni yönetimde olmak isteyenleri bekliyor, bu kızlarımıza gelecekte iyi bir eğitim almaları yönünde katkılar sağlamak ve kadın liglerinde Malatyamızı en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Yönetimimizi güçlendirip daha iyi bir kulüp olma hedefindeyiz. Ekonomik anlamda bize destek verebilecek yeni isimleri bünyemize katacağız. Bu sezon özlenen şampiyonluğumuzu inşallah gerçekleştireceğiz. Lige iyi bir başlangıç yaptık ve en zor rakiplerimizden birini deplasmanda yendik. İnşallah Malatya'nın adını daha da yukarılarda temsil edeceğiz" dedi.

Bayanlar Spor Kulübünde Kongre Kararı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler