Batman'da Çiğköfte Tüketimi Günlük 1 Tona Yaklaştı

Batman'da Ramazan ayı ile birlikte çiğköfte satışlarının günlük bir tona ulaştığı belirtildi. Akşam saatlerinde kentin hemen hemen her köşede kurulan tezgahlarda çiğköfte satılıyor. Vatandaşların büyük rağbet gösterdiği çiğköfte tüketiminin günlük bir ton

Batman'da Çiğköfte Tüketimi Günlük 1 Tona Yaklaştı
Batman'da Ramazan ayı ile birlikte çiğköfte satışlarının günlük bir tona ulaştığı belirtildi. 
Akşam saatlerinde kentin hemen hemen her köşede kurulan tezgahlarda çiğköfte satılıyor. Vatandaşların büyük rağbet gösterdiği çiğköfte tüketiminin günlük bir tona yaklaştığı belirtildi. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Salih Kaplan, kentte Ramazan ayı ile birlikte çiğköfte satışında patlama yaşandığını söyledi. Kaplan, "Batman'ın hemen hemen her köşesinde akşam saatlerine doğru bir çiğköfte tezgahı ile karşılaşmak mümkün. Kentte yaklaşık 350 çiğköfte satıcısı var. Bu, işi yapanlar için de iyi bir geçim kaynağı. Ramazan ayında günde yaklaşık bir ton çiğköfte tüketiliyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler