Başkent’te Trafik Kazası: 4 Yaralı

Başkent’te kontrolden çıkan bir otomobil, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Yolu’ndan şehir merkezi istikametine seyir halinde olan 34 VT 8

Başkent’te Trafik Kazası: 4 Yaralı
Başkent’te kontrolden çıkan bir otomobil, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. 
Kaza, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Yolu’ndan şehir merkezi istikametine seyir halinde olan 34 VT 8760 plakalı otomobilin sürücüsü Yasin Atalay bilinmeyen bir nedenle otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Otomobil içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı.
Kazayı gören güvenlik görevlileri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücü Yasin Atalay, Ilgın Karabulut, Selen Ünver ve Emre Arıncı’yı ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk etti.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam