Başkan Tutal, Şehit Aileleri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Buluştu

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçedeki şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi. Türkiye Harp Malulü Gaziler ve şehit yakınları için Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi'nde düzenlenen iftar yemeğine, Seydişehir Belediye

Başkan Tutal, Şehit Aileleri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Buluştu
Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçedeki şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi. 
Türkiye Harp Malulü Gaziler ve şehit yakınları için Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi'nde düzenlenen iftar yemeğine, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık eşleri ve Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt katıldı. İftar programında konuşan Başkan Mehmet Tutal, şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelmenin gurur verici olduğunu ifade etti.
Başkan Tutal, “Bu memleket için yakınlarını vermek, ciğerini vermek kolay bir hadise değil. Ama Allahü Teala, "Allah yolunda öldürülenlere (şehitlere) ölü demeyiniz. Zira onlar diridirler. Fakat siz bunu anlayamaz, idrak edemezsiniz." buyuruyor. Dolayısı ile küçük bir mesele kolay bir mertebe değil. Ama ciğer acısı da zor tabi ki. Rabbim inşallah onların şefaatinden sizleri de, bizleri de mahrum etmesin. Ramazanınızı tebrik ediyor, önümüzdeki Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.
Program sonunda Başkan Tutal ve eşi Melek Tutal, şehitlerin anne babaları, çocukları ve yakınları ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler