Başkan Öztürk’ten 24 Kasım Mesajı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Öğretmenlerin toplumun temel taşı olduğunu belirten Başkan Öztürk, refah düzeyine ulaşmanın iyi bir eğitimden geçtiğini söyledi. Başkan Öztürk mesajında, "Ö

Başkan Öztürk’ten 24 Kasım Mesajı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Öğretmenlerin toplumun temel taşı olduğunu belirten Başkan Öztürk, refah düzeyine ulaşmanın iyi bir eğitimden geçtiğini söyledi. Başkan Öztürk mesajında, "Öğretmenlik, mesleklerin en kutsalıdır. Toplumun temel taşı olan öğretmenler, şüphesiz ki gelecek nesillerin inşası için durmadan mücadele ediyorlar. 2023, 2053 ve 2071 gibi geniş hedefleri olan Türkiye'nin, o yılları yönetecek liderleri öğretmenlerimiz sayesinde yetişecek. Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" sözünden yola çıkarak, öğretmenlerimizin her daim destekçisi olmalıyız. Bu vesile ile öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

Başkan Öztürk’ten 24 Kasım Mesajı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam