Başkan Gümrükçüoğlu'ndan esnaf ziyareti

Başkan Gümrükçüoğlu esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İpekyolu Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.   Başkanvekili Seyfullah Kınalı'nın da eşlik e

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan esnaf ziyareti

Başkan Gümrükçüoğlu esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İpekyolu Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.
 
Başkanvekili Seyfullah Kınalı'nın da eşlik ettiği ziyarette Gümrükçüoğlu, esnafın sorun, istek ve önerilerini dinledi.
 
Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, sanayi sitelerinin kentlerin aynaları olduğunu vurgulayarak, "Yapılması gereken acil bir şey varsa yapmaya hazırız. Biz sizin hizmetkarınızız. Esnafımızın emeği, bilgisi ve ustalığı bu şehrin belkemiğidir. Trabzon'daki sanayi esnafının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için elimizdeki imkanlar ölçüsünde katkılarımız devam edecektir." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam