Başkan Gümrükçüoğlu'dan Yavuz mahallesine inceleme

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberindeki Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve belediye meclis üyeleriyle birlikte bugün Çarşıbaşı’nda çeşitli incelemelerde bulundu.    YAVUZ GRUP YOLUNUN GÜZERGÂHI DEĞİŞTİRİLEC

Başkan Gümrükçüoğlu'dan Yavuz mahallesine inceleme
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberindeki Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve belediye meclis üyeleriyle birlikte bugün Çarşıbaşı’nda çeşitli incelemelerde bulundu. 
 
YAVUZ GRUP YOLUNUN GÜZERGÂHI DEĞİŞTİRİLECEK 
 
Çarşıbaşı Yavuz Mahallesi’nde yaptığı değerlendirmede mevsimin açılmasıyla birlikte 2016 yılında Çarşıbaşı’nda gerçekleştirecek oldukları çalışmalara ilişkin ön incelemelerde bulunduklarını kaydeden başkan Gümrükçüğoğlu, “Bugün Çarşıbaşı’nda 2016 yılında gerçekleştireceğimiz yol ve diğer çalışmalarımızla ilgili olarak bir inceleme gezisi yaptık. Mayıs ayı itibariyle yeniden asfaltlama seferberliğine başlayacağız. Çarşıbaşı Belediye Başkanımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte, Yavuzköy mahalle muhtarımız Osman Gelleci ile birlikte neleri elden geçireceğimizi inceledik. Bu çerçevede Yavuz Mahallesi Grup Yolu’nda da incelemelerde bulunduk. Bu yolun 2300 metrelik bölümünün güzergâhının değiştirilmesi, iki istinat duvarı yapılması ve kalan 500 metrelik kısmında yol genişlemesi yapılması, yolun iyileştirilmesi çalışmalarına 2016 yılındaki programımızda başlayarak tamamlama planlamamızı yaptık. Ayrıca yine yolun güzergâhının değiştirilecek kısmının başında sanat yapısı ve istinat duvarı çalışmasının yapılmasına, Yavuz Grup Yolu’nun bağlantı yollarının iyileştirilmesine, Yavuz Grup Yolu’nun üst kısımlarında mevsim içinde seyyar konkasörümüzün çalıştırılarak etraf yollarına malzeme serilmesine karar verdik. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam