Bankayı soydu D.Karadeniz'de yakalandı!

Pendik’te silahlı ve maskeli banka soygunu yapan şüpheli olaydan sonra saklanmak için kaçtığı Gümüşhane’deki köy evinde yakalandı. Şüphelinin bankadan çıkarken unuttuğu içine para doldurduğu poşetteki parmak izinden tespit edilerek yakalandığı belirlendi.

Bankayı soydu D.Karadeniz'de yakalandı!
Pendik’te silahlı ve maskeli banka soygunu yapan şüpheli olaydan sonra saklanmak için kaçtığı Gümüşhane’deki köy evinde yakalandı. Şüphelinin bankadan çıkarken unuttuğu içine para doldurduğu poşetteki parmak izinden tespit edilerek yakalandığı belirlendi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Pendik, Kaynarca’da 29 Mayıs 2015 tarihinde meydana gelen olayda bir banka şubesi yüzünde ameliyat maskesi bulunan silahlı bir kişi tarafından soyulmuştu. Elindeki poşetlerle içeri girdikten sonra güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren şüpheli, bankonun üzerinden atlayarak yanındaki getirdiği paraları poşetlere doldurmuş ve kaçmıştı.
 
PARA DOLU POŞETİ UNUTUNCA KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ 
 
Olaydan sonra polis tarafından yürütülen soruşturmada banka inceleme yapan polis şüphelinin içine para doldurduğu poşetlerden birini unuttuğunu tespit etti. Bu poşet üzerinde yapılan incelemede parmak izi tespit edildi. Parmak izinin incelemesi sonucu şüphelinin Sinan K.(31) olduğu belirlendi. Polis, Sinan K.’nın olaydan sonra Gümüşhane’ye giderek bir köy evinde saklandığını tespit etti. Bu köy evine 15 Haziran tarihinde yapılan baskında şüpheli gözaltına alındı.
 
Gümüşhane’de olayla ilgili sorgulanan şüphelinin suçunu itiraf ettiği belirlendi. Şüpheli Sinan K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam