Banka soyguncuları çaldıkları parayla burma bilezik almış

SULTANGAZİ’de pompalı tüfekle girdikleri banka şubesinde soygun yapan maskeli 3 şüpheliden 2’si polis tarafından gözaltına alındı. Polisin şüphelilere olay sırasında kaçarken kullandıkları kiralık araç sayesinde ulaştığı öğrenildi. Bir şüphelinin yakalanm

Banka soyguncuları çaldıkları parayla burma bilezik almış
SULTANGAZİ’de pompalı tüfekle girdikleri banka şubesinde soygun yapan maskeli 3 şüpheliden 2’si polis tarafından gözaltına alındı. Polisin şüphelilere olay sırasında kaçarken kullandıkları kiralık araç sayesinde ulaştığı öğrenildi. Bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürerken soyguncuların çaldıkları paralarla burma bilezik satın aldıkları ortaya çıktı.
 
 
Sultangazi, Eski Edirne Asfaltı'nda 18 Haziran 2015 tarihinde meydana gelen olay şöyle gelişmişti: 3 kişi pompalı tüfeklerle saat 09.50'de bir banka şubesine girdi. Yüzlerinde kar maskesi bulunan şüpheliler güvenlik görevlisi ve banka personelini etkisiz hale getirdikten sonra bankolarda bulunan 48 bin 500 lira parayı yanlarında getirdikleri çantalara doldurdu. Şüpheliler daha sonra kendilerini dışarıda bekleyen araçla olay yerinden kaçtı.
 
 
KİRALIK ARACIN PLAKASI BELİRLENİNCE KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
 
Banka soygunun duyulması üzerine alarma geçen polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüphelilerin kaçtığı aracın plakasını tespit etti. Kiralık olduğu belirlenen aracı kilarlayan O.K. adlı kişi yakalandı. Gasp Büro Amirliğine getirilen O.K. aracı bir arkadaşının ricası üzerine kiraladığını ve onlara teslim ettiğini söyledi. Bu gelişme üzerine otomobili arkadaşlarından alarak soygunda kullanan Barış B.(24) İstanbul’da, diğer şüpheli Mustafa A.(28) ise Iğdır’da yakalandı.
 
 
PARALARI ALTINA YATIRMIŞLAR
 
Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerden Mustafa A.’nın daha önceden yaralama ve hırsızlık suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi. Polis şüphelilerin kaldığı yerlerde yaptığı aramada altın burma bilezikler ele geçirdi. Şüphelilerin bankadan çaldıkları paralarla altın burma bilezik aldıkları belirlendi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Barış B. ve Mustafa A. tutuklanırken soygundan haberi olmadığı tespit edilen O.K. serbest kaldı. Soygunu karışan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler