Balta'dan Ramazan mesajı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 11 ayın sultanı Ramazan nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, mesajında şu ifadelere yer verdi : “İslam Alemin

Balta'dan Ramazan mesajı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 11 ayın sultanı Ramazan nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, mesajında şu ifadelere yer verdi : “İslam Aleminin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bizleri ortak düşünce ve değerlerde buluşturan Ramazanda, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması, toplumun tüm katmanlarında uzlaşma kültürünün yerleşmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.

Ramazanın anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı Ramazan günleriyle sınırlı tutmayarak hayatın her döneminde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Rabbim bu ramazanı şerifi tüm İslam dünyasının ve tüm insanların birliğine, beraberliğine vesile kılsın. Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum.

Bizler içinde bu ramazanın ayrı bir önemi var. Halkımızın teveccühü ile milletin vekili seçildik.  Hem nefsimizde hem dünyamızda iyiliği egemen kılmak için çalışacağız. Evlerden evlere, gönüllerden gönüllere iyilik taşımak için seferber olacağız. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, başta Trabzonlu hemşerilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam