Balta: Esnafa desteğimiz sürecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta seçim çalışmalarını Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sürdürdü. Akçabat sanayi sitesini ziyaret eden Muhammet Balta sanayi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi sitesini gezerek esnaflar ile tek tek görüşen Balt

Balta: Esnafa desteğimiz sürecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta seçim çalışmalarını Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sürdürdü. 

Akçabat sanayi sitesini ziyaret eden Muhammet Balta sanayi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi sitesini gezerek esnaflar ile tek tek görüşen Balta, "13 yıllık iktidarımız da esnafımıza önemli destekler verdik. İşallah 7 Haziran sonrasında da bu desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, ziyaret de yaptığı konuşmada, "Bugün de Trabzon ekonomisine, istihdama çok değerli katkı da bulunan akçaabat Sanayi Sitesinde esnagflarımız ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik, sohbet ettik. Sanayi esnafımıza önemli teşvikler ve destekler verdik, birçok iyileştirme sağladık. Bundan sonra da 7 Haziran seçimlerinde sizlerin desteğine talip olmak için buradayız. Bütün esnafımıza Allah iş yoğunluğu versin. Esnaf ekonominin bel kemiğidir. Esnaf istikrarlı bir ekonomik ve siyasi ortamda yaşamayı sever. Esnafın yoğun olduğu ülkelerde gelir dağılımı dengede olur. Hepsine  hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

baltaaaa.jpg
 

baltaaaaaa2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam