Balta; "Biz onun tecrübelerinden faydalanırdık"

HABER61.NET-HABER SERVİSİAli Osman Ulusoy, Trabzon gündemini sarstı. Bu acı haber sonrası Ulusoy, severlerinden duygu ve düşüncelerini aldık. Bu isimlerden bir tanesi de Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta."Türkiye'nin her yerinde, her dön

Balta; "Biz onun tecrübelerinden faydalanırdık"

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Ali Osman Ulusoy, Trabzon gündemini sarstı. Bu acı haber sonrası Ulusoy, severlerinden duygu ve düşüncelerini aldık. Bu isimlerden bir tanesi de Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta.

"Türkiye'nin her yerinde, her döneminde yaşamış bir insan olarak tecrübelerinden faydalandığımız bir abimizi kaybettik" ifadelerini kullanan Muhammet Balta, "İnanın cümle kurmakta zorlanıyorum. Türkiye'nin her döneminde yaşayan bir insan olarak bizim için her zaman tecrübeleri önemliydi. Yakın arkadaşlarım ve dostlarımı da toplardım Ulusoy ağabeyimizi dinlerdik. En son 7-8 ay önce de birlikte yurt dışına iş görüşmesine gittik. Tıpki bir genç insan gibi Trabzon için ülkemiz için faydalı olmaya özen gösterirdi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.    "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam