Balıkesir'de cinayet: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Gündoğan Mahallesi'nde karşılaşan ve aralarında daha önceden husumet bulunmadığı öğrenilen taraflar laf atma yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkesine hakim olamayan A.D., bıçakla L.K. ve M.A.'yı ya

Balıkesir'de cinayet: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Gündoğan Mahallesi'nde karşılaşan ve aralarında daha önceden husumet bulunmadığı öğrenilen taraflar laf atma yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkesine hakim olamayan A.D., bıçakla L.K. ve M.A.'yı yaraladı.

Polis olayla alakalı soruşturma başlattı. Yaralanan L.K. ve M.A. 112 acil servis ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan M.A. kurtarılamadı.

Polis olay yerinden kaçan şüpheliler A.D. ve U.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelilerden A.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam