Balık tutarken dalgalara kapıldılar

Kastamonu'nun Cide ilçesinde balık tutmak için kayalıklara inen 2 kişiden biri, dalgalara kapılarak denizde kayboldu.Olay, Kastamonu'nun Cide ilçesi Gideros Koyunda Cuma günü saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kadir Eryılmaz (4

Balık tutarken dalgalara kapıldılar

Kastamonu'nun Cide ilçesinde balık tutmak için kayalıklara inen 2 kişiden biri, dalgalara kapılarak denizde kayboldu.

Olay, Kastamonu'nun Cide ilçesi Gideros Koyunda Cuma günü saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kadir Eryılmaz (44) ile kayınbiraderi Adil Maydanoz (23) Cide Gideros Koyundaki kayalıklara inerek, balık tutmaya başladı. Havanın fırtınalı olması nedeniyle dalgalar bir anda kayalıklara vurdu. Bu esnada balık tutan Kadir Eryılmaz dalgalara kapılarak bir anda gözden kayboldu. Kayınbiraderi Adil Maydanoz ise, dalgalardan son anda kurtuldu. Eniştesinin dalgalara kapıldığını gören Maydanoz olayı jandarma ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen AFAD, Amasra Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığı arama ekipleri ve amatör balıkçılar Kadir Eryılmaz'ı arama çalışmalarına başladı. AFAD ve amatör balıkçıların deniz üzerinden Sahil Güvenlik dalgıçları da su altında aramalarını sürdürdü. Tüm aramalara rağmen Kadir Eryılmaz'a ulaşılamadı. Arama çalışmaları devam ederken, Eryılmaz'ın 2 çocuklu olduğu ve Kalafat köyünde çiftçilikle uğraştığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler