Bakkaldan 4 kız çocoğuna cinsel taciz!

Adana'da 60 yaşındaki bakkal Salih B.'nin, dükkanına gelen 4 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.4 KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL TACİZ SUÇLAMASIMerkez Seyhan İlçesi'nin Aydınlar Mahallesi'nde bir bakkal ile vatandaşlar arasında kavga çıktığı ihbarı

Bakkaldan 4 kız çocoğuna cinsel taciz!

Adana'da 60 yaşındaki bakkal Salih B.'nin, dükkanına gelen 4 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

4 KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL TACİZ SUÇLAMASI

Merkez Seyhan İlçesi'nin Aydınlar Mahallesi'nde bir bakkal ile vatandaşlar arasında kavga çıktığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kavgaya müdahale edip, vatandaşları uzaklaştırdı. Bakkal Salih B.'yi döven 2 vatandaş gözaltına alındı. İfadeleri alınan vatandaşlar, bakkal Salih B.'nin, yaşları 8-12 arasında değişen ve isimleri açıklanmayan 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürdü. İddialar üzerine bakkal Salih B. de gözaltına aldı.

"SADECE BAŞINI OKŞADIM"

Salih B. ifadesinde, "Çocuklardan sadece birini tanıdığını, diğerlerini ise tanımadığını, tanıdığı çocuğun ise alışveriş yapmak için dükkana geldiğinde sadece başını okşadığını, onu kötü niyetli sevmediğini" belirterek hakkındaki suçlamayı kabul etmedi.

ÇOCUKLAR TACİZE UĞRADIKLARINI SÖYLEDİ

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde içinde pedagog gözetiminde ifade veren çocuklar, Salih B.'nin kendilerini taciz ettiğini ileri sürdü. Şüpheli Salih B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler