Bakan Soylu Paris'te...

Bakan Gitmis olduğu Fransa'da ilk olarak Paris Trabzonlular Dernegini ziyaret etti.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütünce (OECD) düzenlenen "İşin Geleceği" isimli foruma katılmak üzere Paris'e gitti. 

Bakan Soylu Paris'te...
Bakan Gitmis olduğu Fransa'da ilk olarak Paris Trabzonlular Dernegini ziyaret etti.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütünce (OECD) düzenlenen "İşin Geleceği" isimli foruma katılmak üzere Paris'e gitti. 
 
Soylu, Atatürk Havalimanından Paris'e tarifeli seferle hareket etmeden önce OECD'ye üye ülkelerin ilgili bakanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek "İşin Geleceği" isimli forumu katılmak için Türkiye'yi temsilen gittiğini anlattı. 
 
Foruma OECD üye ülkeleri, üyelik sürecinde olan ülkeler, uzmanlar ile İşveren ve Sanayi Danışma Komitesi (BIAC) ve İşçi Sendikaları Danışma Komitesi (TUAC) temsilcileri ile beraber 200'den fazla katılımcının iştirak edeceğini kaydeden Bakan Soylu, şöyle dedi: 
 
"Ekonominin dijitalleşmesi, küreselleşme, yaşlanan nüfus ve çalışma biçimlerindeki değişikliklerin bir sonucu olarak önümüzdeki yıllarda çalışma hayatındaki olası değişikliklerin istihdam ve beceri geliştirme politikaları konularında görüş alışverişinde bulunacağım" dedi. 
 
Forumda Türkiye'deki çalışma ve sosyal güvenlik alanında bugüne kadar gerçekleştirilen reformlardan bahsedeceğini kaydeden Soylu, yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımı yapacağını dile getirdi. 
 
Soylu, çalışmaların ardından 16 Ocak'ta yurda dönecek.
 
img_20160114_201226.jpg
 
img_20160114_201229.jpg
 
img_20160114_201233.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam