Babasıyla aynı kaderi yaşadı!

Milas’ta bir otomobilin uçuruma devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazada, araçtan fırlayarak hayatını kaybeden Buse Deveci isimli genç kızın, babasının da geçen sene trafik kazasında öldüğü öğ

Babasıyla aynı kaderi yaşadı!

Milas’ta bir otomobilin uçuruma devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazada, araçtan fırlayarak hayatını kaybeden Buse Deveci isimli genç kızın, babasının da geçen sene trafik kazasında öldüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Saadet Erten (21) idaresindeki 48 U 6892 plakalı otomobil, araçta yolcu olarak bulunan Buse Deveci ve Suat Keskin (23) ile birlikte sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu baraj gölünün etrafındaki yoldan uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlanan araçta fırlayan Buse Deveci, olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Erten ve Keskin ise araçta sıkıştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, uçurumun dibindeki araca ulaşarak kurtarma çalışması başlattı. Engebeli arazi nedeniyle bir hayli zorlanan ekipler, araçtan çıkardıkları yaralıları 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine götürdü. Devecinin cansız bedeni morga kaldırılırken; hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Keskin Ege Üniversitesine, Erten ise Bodrum Acıbadem Hastanesine sevk edildi.

GELİNLİKLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Takla atan araçtan fırlayıp kayalıklara çarparak yaşamını yitiren İzan Özel Sağlık Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan 23 yaşındaki Deveci için sabah saatlerinde hastanede cenaze töreni düzenlendi. Genç kız, tabutu üzerine gelinlik serilerek ailesinin ve çalışma arkadaşlarının gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan genç kızın geçtiğimiz sene babasını trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam