Avrasya Tüneli kavşak çalışması başlıyor

İstanbul Boğazı'nı karayolu tüp geçişiyle aşacak Avrasya Tüneli Projesi kapsamında son adımlar atılıyor. Bu çerçevede yarın Samatya'da yol ve kavşak yapımı için çalışmalara başlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karayollar

Avrasya Tüneli kavşak çalışması başlıyor
İstanbul Boğazı'nı karayolu tüp geçişiyle aşacak Avrasya Tüneli Projesi kapsamında son adımlar atılıyor. Bu çerçevede yarın Samatya'da yol ve kavşak yapımı için çalışmalara başlanacak.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karayolları Bölge Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar Samatya kavşağında başlayacak.
 
Sahil Kennedy Caddesi - Bakırköy - Yenikapı istikametinde yapılacak yol ve kavşak yapımı nedeniyle, Samatya -Yenikapı arasındaki trafik akışı, geçici olarak değiştirilecek. Çalışmalar süresince kapatılacak olan iki şerit yerine araçlar tercihli yolu kullanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam