AVM’de bomba paniği

Bursa’da bir AVM’deki kasanın yanında unutulan çanta bomba paniğine neden oldu. Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde Yapı Malzemeleri ve Ev Eşyası satan bir AVM’nin içinde unutulan çanta bomba paniği yaşanmasına sebep oldu. Çantadan şüphelenen

AVM’de bomba paniği
Bursa’da bir AVM’deki kasanın yanında unutulan çanta bomba paniğine neden oldu.
 
Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde Yapı Malzemeleri ve Ev Eşyası satan bir AVM’nin içinde unutulan çanta bomba paniği yaşanmasına sebep oldu. Çantadan şüphelenen müşteriler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri AVM’yi boşaltarak giriş ve çıkışları kapattı.
 
AVM’nin çevresinde geniş güvenlik önlemi alınırken müşteriler korku dolu anlar yaşadı. Ağzı kapalı çanta olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından incelendi. Çantayı açan ekipler içinde kıyafet olduğunu görünce AVM çalışanları ve müşteriler derin bir nefes aldı. Kasanın yanında unutulan çantanın AVM’de çalışan bir personele ait olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler