Avcılar'da markete ses bombası

Avcılar’daki bir markete kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı. Patlama sebebiyle marketin camlarında maddi hasar oluştu. Polis olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması amacıyla bölgede çalışma başlattı.  Olay, Denizköşkler

Avcılar'da markete ses bombası
Avcılar’daki bir markete kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı. Patlama sebebiyle marketin camlarında maddi hasar oluştu. Polis olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması amacıyla bölgede çalışma başlattı. 
 
Olay, Denizköşkler Mahallesi Adalet sokak üzerinde bulunan bir marketin girişinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, marketin girişine ses bombası attıktan sonra bölgeden uzaklaştı. Önce kamyon lastiği patladığını zanneden mahalle sakinleri, markette hasarı görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. 
 
Bölgede inceleme yapan polis, markete ses bombası atıldığını belirledi. Olay Yeri ve İnceleme ekipleri bölgede inceleme yapıp delil topladı. 
 
Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması amacıyla bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler