Ateş yakarak yol kapattılar!

Dolapdere Caddesi’nde eylemciler ateş yakarak yol kapattı. Polis eylemcilere biber gazıyla müdahale ederek karşılık verdi.Beyoğlu Dolapdere Caddesi’nde, 00.30 sırlarında eylemciler yaktıkları ateşle yol kapattı. Daha sonra bir işyerinin camlarına zarar ve

Ateş yakarak yol kapattılar!

Dolapdere Caddesi’nde eylemciler ateş yakarak yol kapattı. Polis eylemcilere biber gazıyla müdahale ederek karşılık verdi.

Beyoğlu Dolapdere Caddesi’nde, 00.30 sırlarında eylemciler yaktıkları ateşle yol kapattı. Daha sonra bir işyerinin camlarına zarar veren eylemciler, polise taş attı. Tahtalarla sokak girişine barikat kuran eylemcilere polis, biber gazı sıkarak müdahale etti.

Polis ekiplerini görünce ara sokaklara kaçan gurup, sokak aralarından polise taş atarak eylemlerini sürdürdü. Göstericilerin attığı cam şişe bir polis memurunun ayağına geldi. Polis ekiplerinin zırhlı araçlarla olay yerinde bekleyişi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam