ATB’ye 3 Yıl Daha Akredite Borsa Belgesi

Adana Ticaret Borsası (ATB), Türk Loydu'nun bağımsız uzman denetçileri tarafından 2015 yılı Kasım ayında yaptığı denetimi sonunda "Akredite Borsa" olma özelliğini 3 yıl daha sürdürecek. ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsası'nın ilk "Akredite Bor

ATB’ye 3 Yıl Daha Akredite Borsa Belgesi

Adana Ticaret Borsası (ATB), Türk Loydu'nun bağımsız uzman denetçileri tarafından 2015 yılı Kasım ayında yaptığı denetimi sonunda "Akredite Borsa" olma özelliğini 3 yıl daha sürdürecek.

ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsası'nın ilk "Akredite Borsa" belgesini 2012 yılında aldığını hatırlatarak, "Bu yıl tekrar üç yıllığına "Akredite Borsa" belgesi için denetimler Türk Loydu bağımsız uzman denetçisi Ali Güneş tarafından yapılarak başarıyla tamamlandı. Böylece Adana Ticaret Borsası olarak önce üyelerimize dolayısıyla bölgemize ve ülkemize sunduğumuz uluslararası kriterlere uygun sürdürülebilir hizmet kapasitesi ve kalitesi artarak devam edecektir. Bir sonraki denetimde, Borsa Kampüsümüz devreye girdiğinde Türkiye'nin en iyi akredite olan borsası yani Akredite Borsa olarak A Plus olacağız. Borsada çalışan arkadaşlarımız ATB'nin hedeflerini bir bir gerçekleştirmek için süreci iyi takip edip, çok çalıştılar. Hepsi işlerini başarı ile yürütüyorlar. Onun için hepsine çok teşekkür ediyorum. "Akredite Borsa" olmaklada bunu taçlandırmış oluyoruz" dedi.

ATB’ye 3 Yıl Daha Akredite Borsa Belgesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler