ASYADER vatandaşlara iftar çadırında yemek verdi

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından desteklenen ASYADER iftar çadırında her gün vatandaşlara iftar yemeği veriliyor. Beşir Derneği ve Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) işbirliği ile her yıl gel

ASYADER vatandaşlara iftar çadırında yemek verdi
Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından desteklenen ASYADER iftar çadırında her gün vatandaşlara iftar yemeği veriliyor. 
Beşir Derneği ve Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) işbirliği ile her yıl geleneksel olarak iftar çadırı kurarak Ramazan ayı boyunca vatandaşlara dağıttığı iftar yemeği hizmetlerine devam ediyor. İlçede eski Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu alanda bu yıl 4’üncüsü kurulan çadırda günlük yaklaşık 300 kişiye iftar yemeği veriliyor. ASYADER Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Adilcevaz Belediyesi ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırında günlü yaklaşık 300 kişiye iftar yemeği vermekteyiz. Ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren Bahçedere köyü Mahsumiye medresesi öğrencileri ile Adilcevaz Kız hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerine de iftar yemeği göndermekteyiz. İftar soframıza her kesimden insan katılıyor ve hep birlikte aynı sofrada iftar açmanın hazzını yaşıyoruz. Bu iftar sofrasının kurulmasında emeği geçen başta Adilcevaz Belediye Başkanlığı olmak üzere bizlere destek olan tüm sponsorlarımıza, hayırsever vatandaşlarımıza ve her gün bu hizmeti canla başla yapan derneğimizin değerli ve fedakâr gönüllülerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçe halkımızdan ricamız, bu sofraya sahip çıkalım. Maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler