Asansör kazasında yeni gelişme!

Torunlar İnşaat şantiyesinde meydana gelen ve 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili olarak savcılık 4 kişiyi ifadeye çağrıldı. İfadeye çağrılan isimlerin Torunlar GYO’nun 4 yöneticisi olduğu öğrenildi. SABAH GÖZALTINA ALINAN 8 KİŞİ SERBE

Asansör kazasında yeni gelişme!
Torunlar İnşaat şantiyesinde meydana gelen ve 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili olarak savcılık 4 kişiyi ifadeye çağrıldı. İfadeye çağrılan isimlerin Torunlar GYO’nun 4 yöneticisi olduğu öğrenildi.
 
SABAH GÖZALTINA ALINAN 8 KİŞİ SERBEST BIRAKILMIŞTI
 
İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen stadyumunu arazisinde yapılan rezidans inşaatında 10 işçinin ölümü ile sonuçlanan asansör faciasının ardından sabah saatlerinde, şantiye sorumlusu 8 kişi gözaltına alınmıştı. Şişli Polis Merkezi'ne getirilen zanlılar buradaki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmış, karakoldan çıkan zanlılar herhangi bir açıklama yapmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam