Artvinliler tek çatı altında toplanmalı

İstanbul’da 45 dernek kurulduğunu belirten işadamı İsmet Acar “Yeter artık bu kadar bölünme, gelin tek çatı altında toplanıp gücümüzü birleştirelim” dedi.GÜÇ OLMANIN ZAMANI GELMEDİ Mİ?İstanbul Artvinler Dernekler Federasyonu(İSARF)nun düzenlediği “Birlik

Artvinliler tek çatı altında toplanmalı

İstanbul’da 45 dernek kurulduğunu belirten işadamı İsmet Acar “Yeter artık bu kadar bölünme, gelin tek çatı altında toplanıp gücümüzü birleştirelim” dedi.

GÜÇ OLMANIN ZAMANI GELMEDİ Mİ?

İstanbul Artvinler Dernekler Federasyonu(İSARF)nun düzenlediği “Birlik ve beraberlik” kahvaltısında konuşan Artvinli işadamı İsmet Acar “İstanbul'da 45 Dernek ve bu derneklerin birleşimi İSARF, ARDEF, KARDEF doğdu. Ayrıca Artvinliler Hizmet Vakfı, Artvin Vakfı, Macahel Vakfı var. Demek ki ihtiyaç var, kurulmuş olmaları ve bunu başarmış olmalarında dolayı kutluyorum. Ama bunları bütünleştirip bir çatı altında kurma ihtiyacı doğmadı mı? Bir güç olma zamanı gelmedi mi? Biz artık bunu gerçekleştirecek güçteyiz” dedi.

artvin-2.jpgÖNCE VATAN SONRA ANAVATAN!

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin katıldığı toplantıya yaklaşık 300 kişi katılım gösterdi. İşadamı Acar konuşmasında Artvinli olmanın bir ayrıcalık olduğunu bilerek şunları söyledi. “Gürcü kökenli biri olarak şunu söylüyorum, Önce vatan, sonra Anavatan. Doğup büyüdüğümüz yerlere ihanet edeni babamın oğlu bile olsa affetmem. Bu topraklarda doğduk, bu topraklarda büyüdük, bu topraklarda öleceğiz. Bu birlikteliğimizi sonsuza kadar devam ettirmek zorundayız. Aksi halde başkalarından farkımız olmaz. Yıllardır görüşümü bu yönde ifade ediyorum. Bu bir heyecan, Artvinliye yakışır bir çalışmalar sonuçlanmalı. Bir çatı altında birleşmeyi kesin sağlamamız lazım biz her şekilde hazırız" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam