Artvin'de soba can aldı!

Artvin’de bu sabah saat 08.00 sıralarında sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti.   Artvin’in Yazkent Mahallesi’nde meydana gelen olayda Halis Usanmaz(78) ve eşi Ayşe Usanmaz (77) çifti gece yanık bıraktıkları kömür

Artvin'de soba can aldı!
Artvin’de bu sabah saat 08.00 sıralarında sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti.
 
Artvin’in Yazkent Mahallesi’nde meydana gelen olayda Halis Usanmaz(78) ve eşi Ayşe Usanmaz (77) çifti gece yanık bıraktıkları kömür sobasından sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek can verdiler. 
 
Halis ve Ayşe Usanmaz’dan bir süre haber alamayan oğulları Orhan Usanmaz, şüphe üzerine evlerine gitti. Yaşlı çiftin kapıyı açmaması üzerine kapıyı kırarak eve giren Orhan Usanmaz ve eşi yaşlı çifti yataklarında cansız halde buldu. Olay yerine çağırılan 112 Acil sağlık ekipleri ve Artvin Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemelerin ardından Usanmaz çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Artvin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
artvin-sobazehirlenmesi02.jpg
 
artvin-sobazehirlenmesi06.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler