Artvin'de sele halatlı önlem

Artvin'deki sel ve heyelan sonrası arabası çalışmayan kişinin, otomobilini kurtarabilmek amacıyla halatla elektrik direğine bağlaması ilginç görüntüler oluşturdu.   Borçka'da üç gün önce etkili olan sağanak sonrası meydana gelen sel ve heyelanın ardından

Artvin'de sele halatlı önlem
Artvin'deki sel ve heyelan sonrası arabası çalışmayan kişinin, otomobilini kurtarabilmek amacıyla halatla elektrik direğine bağlaması ilginç görüntüler oluşturdu.
 
Borçka'da üç gün önce etkili olan sağanak sonrası meydana gelen sel ve heyelanın ardından yaralar sarılmaya çalışıyor.
 
İlçede sel ve heyelandan en çok etkilenen Aksu Mahallesi'nde yaşayan Resul Şen, sel sularının evinin önündeki aracını yaklaşık 50 metre sürüklediğini belirtti.
 
Otomobilinin çalışmadığını ifade eden Şen, "Aracım evimin önünde park halindeydi. Sel sularının gelmesiyle birlikte sürüklendi. Dışarı çıkarak aracımı kurtarmak için mücadele ettim. Uzun uğraşlar sonucunda aracımı kurtarmayı başardım. Ancak motor kısmı su aldığı için aracımı çalıştırmadım. Otomobili de sel suları sürüklemesin diye halatla evimin önündeki elektrik direğine bağladım" diye konuştu.
 
aa_picture_20151115_6801928_web.jpg
 
aa_picture_20151115_6801929_web.jpg
 
aa_picture_20151115_6801930_web.jpg
 
aa_picture_20151115_6801932_web.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam