Artık bize yer verilsin…

Trabzon Akçaabat Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati İsak, kendilerine yer gösterilmemesi nedeniyle Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde açıklamada bulundu.Dernek Başkanı Necati İsak kendilerine bir yer gösterilmemesi nedeniyle yap

Artık bize yer verilsin…

Trabzon Akçaabat Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati İsak, kendilerine yer gösterilmemesi nedeniyle Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde açıklamada bulundu.

Dernek Başkanı Necati İsak kendilerine bir yer gösterilmemesi nedeniyle yaptığı açıklamada, “Derneğimiz kısa bir zamanda kurulmasına rağmen birçok anlamda güzel işler yapmıştır. Akçaabat’ımız ve Trabzon’da birçok kuruma ziyaretlerde bulunuyoruz. Valimizden, Kaymakamımızdan, Akçaabat Belediye başkanımızdan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, sivil toplum örgütlerimizden, Milletvekili Aday adaylarından bu sorunumuzun çözümü için bize gösterecekleri yardımlarını bekliyoruz. Akçaabat’ımızda birkaç yer için görüşmelerde bulunduk. Eski Darıca Belediye park mevkiinde 10 dönümlük bir arazı var. Orası bizim için en uygun olan yer diye düşünüyoruz. Bu konuda da Trabzon Büyükşehir müracaatımızda bulunduk.

En kısa zamanda kendilerine bir yer göstermelerini dile getiren dernek başkanı İsak, “Sayın valimize yaptığımız ziyarette, bizden Düzköy yeri üzerinde bir araştırma araştırmamızı istedi. Bizde araştırmalarımızı yapıp Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen’e nezaket ziyaretinde bulunduk. Akçaabat Belediyesi mezbaha yerinin ve eski Darıca beldesinde bulunan arazinin bizim için en uygun olan yer olduğunu kendisine söyledik.  Ayrı zamanda bu yerleri sayın valimize de söyledik. Bize yaşadığımız bu sıkıntının giderilmesi için yardımcı olacaklarını belirttiler.  Biz Trabzon Deliklitaş mevkiinde bulunan Oto Galericileri sitesinin aynısının Akçaabat ilçesine de yapılmasını istiyoruz. Bu konuda birleşme olursa galericilerin yaşadığı sorunların ortadan kalkacağına inanıyoruz. Bu site Akçaabat ilçesindeki yaya yollarını da rahatlatacaktır. Biz Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etmek için talepte bulunduk. Fakat bize 3 aydır geri dönüş yapmadı. Biz en kısa sürede buna bir çözüm bulunmasını talep ediyoruz. Trabzon galericileri gibi bizde Akçaabat’a bir site istiyoruz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler