Arsinspor'da hedef 3 puan

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, Maltepespor'u yenerek taraftarlarına güzel bir maç izlettirmek istediklerini söyledi.   Şahin, yaptığı açıklamada, maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini, amaç

Arsinspor'da hedef 3 puan
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, Maltepespor'u yenerek taraftarlarına güzel bir maç izlettirmek istediklerini söyledi.
 
Şahin, yaptığı açıklamada, maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini, amaçlarının galibiyet elde ederek ligde üst sıralara gelmek olduğunu belirtti.
 
Kazanmaları halinde takım olarak rahatlayacaklarını ifade eden Şahin, "İvedilikle puanlara ihtiyacımız var. Lig uzun bir maraton ama biz işimizi ileriki haftalara bırakmak istemiyoruz. Önceki hafta aldığımız galibiyet rahatlattı ama hala sıkıntılı bir noktadayız. Devrenin kapanmasına iki maç kaldı. Maltepespor ligin üst sıralarını zorlayan bir ekip. Zor maç olacak ancak bizde kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler